jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Nagy célok és működő hülyeségek

2012.02.08. 10:32 Jabba Light

Nemrég szembejött Magyarországgal a crowdfunding. A két leghíresebb nemzetközi crowdfunding oldal, Kickstarter és az indieGoGo  lényege, hogy bárki pályázhat kreatív projektekkel, legyen az filmötlet vagy találmány, egy zenekar első albuma vagy egy gumicukrokat gyártó édességbolt üzleti terve, és bárki adhat ezekre támogatást, legyen az ezer dollár vagy két sör ára.

Bár innen nézve furcsának tűnhet az ötlet, hiszen ki akarná egy általa ismeretlen ember üzleti ötletét többszázezer forinttal támogatni? De mi, jöttszembések hiszünk az ilyesmiben, úgyhogy egyáltalán nem vagyunk meglepve a crowdfunding modell átütő sikerén, a több tízezer sikeres projektjén, és azon sem, hogy egy-egy elképesztően hülye ötletre többmillió forintos alaptőkét tudtak összekalapozni a projektgazdák.

Na de visszatérve hazánkra: a külföldi oldalak sikerén felbuzdulva Magyarországon is elindult a crowdfunding: a két sikeres közösségi ötletpályázat kapcsán már ismertté vált Creative Selector csapata létrehozott egy olyan oldalt, amire bárki bármikor pályázhat, és bárki bármit támogathat. ez lett a www.creativeselector.hu.

Ez egy igazi jöttszembés projekt, reméljük, hamarosan a magyar webközönség ráérez a crowdfunding ízére.

Juteszembe, nem kéne pályáznunk valamivel? És mivel? Világmegváltó javaslatokat várok kommentben!

Szólj hozzá!

Címkék: creative selector crowdsourcing crowdfunding

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr454077938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása