jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Újlipóti séta, békávéval zárva

2010.07.30. 15:38 dankopityu

Jött szembe Újlipót, csend, békeidők, redőnyök húzódnak lefelé, Herzen utca, orosz filozófus volt, írja a tábla, Pozsonyi út, Szent István park. Teraszon lány ül, néz, viszont, mintha ismerném gondolja, mintha ismerném, vagy tetszene csak, gondolom, ezen ne múljék, köszönök, ő vissza. A Jászain GSzabi tolja egyik oldalán antik KTM-jét, másik oldalán újdonsült partnernőjét, egyik szebb, mint a másik. Eldumálunk, egy harmadik régi kartárs is röviden csatlakozik, kezében számítógépház, szatyorban, mondja laptop. Továbbállok, tíz méter alatt két bombázó jön szembe, az egyik az utolsó pillanatban felém sandít. Combinó suhan, Hegyi Barbara hangját ki bírja, pláne, hogy most ettensönözik, hogy replacement bus from Blaha. Gád. Mellettem a félhomi hölgy magában beszél, de kiderül nem, félhomi szerelme közeleg, aki ölébe fekszik. A holland turistalányok csak lesnek, kezükben térkép, Hegyi Barbara meg aszongya, kiszállás.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv séta barbara hegyi újlipót

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr742187379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása