jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Aktív utazás - Passzív építészet // a 2013.03.04-i Jöttszembe rádióadás Büttner Zsolttal

2013.03.19. 08:44 JohnDonne

Beszélgetés Büttner Zsolt alkotóművésszel

2013. március 4-i műsorunkban Büttner Zsolt alkotóművésszel beszélgettünk az élhető terekről, passzív házakról és az aktív belső és külső útkeresésről, ami elvezette Őt a művészeti ön-meg-valósításig.

Jó kis beszélgetés volt! Olyan, amely még hetekkel később is elgondolkodtat és új gondolatokat fial.

Büttner Zsolt - Ars Poetica

 

Engem a harmónia keresése motivál, keresem belül, magamban és keresem kívül a környezetemben.  Emberi önnön természetem és a Természet közötti kapcsolatot, kölcsönhatást kutatom zarándokutamon. Figyelek, tanulok, érzékelek, szeretek és keresem hogyan oszthatom meg felismeréseimet másokkal. Mint a növények, a fény felé igyekszem miközben gyökereimet megvetem a talajban. Az alkotómunkával célom olyan kapcsolódási pontokat kialakítani, ahol ez a belső és külső világ találkozhat a szemlélőben. A kialakított formavilág és anyagválasztás mindig túlmutat a pusztán anyagi valóságon és mélyebb spirituális, filozófiai igazságot, tapasztalást hordoz magában, anyaggal, matériával írott költészetnek, nyers költészetnek hívom én. Szavaim ágak, kövek, sár, rímek hullámai lüktetnek a formákban és olvasóimban remélem megmozdul valami, egy gondolat, érzés, tett vagy egy mosoly. Célom olyan épített környezet kialakítása mely emlékeztet eredetünkre és ösztönöz minket egy tudatos létforma megvalósítására. 

 

Tér-élmények

860064_10151278968643639_461874334_o.jpg

Recepció - fogadó tér (MÜSZI, Budapest)

305633_10150844238513735_32969393_n.jpgRandom

teahazozora.jpg

Teaház (Ozora, Magyarország)


(fotó: Büttner Zsolt - http://rawpoetik.blogspot.hu/)

A rádióadás itt hallgatható meg: 

Szólj hozzá!

Címkék: alkotás építészet öko aktív passzív spirituális jöttszembe büttner zsolt rawpoetik

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr775144695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása