jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Carl Lewis, pipa

2012.08.29. 20:19 kvazibarki

Ez csak egy teaser bejegyzés és videó. Hamarosan posztolunk egy vágott anyagot is.

Van pár sportoló egy képzeletbeli listámon, akivel mindig szerettem volna néhány szót váltani, inspirálódni, közös képet vadászni. Ilyen Maradona, Gretzky, Kirprich Józsi vagy Haile Gebrselassie, de talán a legfontosabb Carl Lewis. Évek óta járok futni a szigetre. Egyre több futó-barát, -ismerős, -bolond jön szembe. A kölcsönös mosolyok sosem maradnak el. Kimentünk ma is munka után CukorBorSóval, mert tudtuk, hogy a futólegenda megjelenik ma egy sportszergyártó cég eseményén  a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. Arra viszont nem számítottunk, hogy nem csak a közös kép lesz meg Carl Lewis-szal, de a pár szó és a szembejövő mosoly is ki lesz pipálva.

CukorBorSó villáminterjújaGOPR5938.jpg

 Carl Lewis jött szembe

1 komment

Címkék: futás Margit-sziget Carl Lewis

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr954740269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása