jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

New Yorkban jöttszembe: brrness!

2011.01.23. 06:03 Mirjam Donath

The snow and blazing cold are here again so that once you are outdoors you compound your average New York-walking speed -- which already equaled running according to Budapest standards. Your weather threshold has been reached: you are really not into anything flashing by anymore. And yet.

Megint leesett a hó és a hőmérséklet, de úgy, hogy otthonról kilépve a New York-i sétatempót hatványozva közlekedünk, ami Budapesten már futásnak minősül. (Mi is a neve annak a sportnak, amelyben őrült gyorsan kell sétálni? Fantasztikus feneket csinál.) Farkasüvöltő hideg van, és nincs bámészkodhatnékom, mi is jön szembe. És mégis.

1. Times Square: The enormous Quicksilver screens continuously play this one scene in which naked youngsters surf in the ocean. You cannot avoid giving it a smile which soon freezes on your face.

A téli Times Square hatalmas Quicksilver kivetítőjén jön szembe a jelenet, amelyben meztelen fiatalok szörföznek az óceánban. Mosolyognál, ha nem fájna... 

2. Downtown Manhattan: An elderly woman flashes by with a baby stroller in the freezing windstorm. The passenger is a fat cat.

Alsó-Manhattan utcáján a dermesztő szélben egy idősb hölgy jön szembe babakocsival. Utasa egy kövér macska.

3. 6 Train (the line on which Travolta tries to blow up a bomb in The Taking of Pelham 1 2 3) : Finally you can look around in the warm and smile truly as this one flashes by:

A 6-os metró (az a vonal, amelyen Travolta akart robbantani a Hajsza a földalatt-ban) melegében zötyögve végre jól esik a mosoly, amit okoz, ami szembejön:  

 

 

Andrea Dezso, artist.

 

                                   

Szólj hozzá!

Címkék: times 6 new york square subway train cold

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr812606233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása