jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Hálaadáskor jöttszembe: éhes vadállat

2010.11.26. 06:10 Mirjam Donath

"Amerika legnagyobb kisvárosa" becézte Henry James amerikai író országa legtörténelmibb helyszínét a massachusetts-i Concordot. Itt dördültek el 1775-ben az Angliától való Függetlenségi Háború első lövései, itt alkotott az 1800-as években Ralph Waldo Emerson, Nathaniel Hawthrone és Henry David Thoreau, itt hallották Kossuth Lajost mindenkit óvni a struccoktól, mielőtt rá nem jöttek, hogy Österreich-en osztrákokat és nem "ostrich-okat" értett -- itt töltöm 2010-ben Hálaadás ünnepét. 

De bolyonghatok a csípős novemberben, vagy lustálkodhatok a pulykahús-meleg szobában, így is - úgyis szembejön velem fenti írók múzsája: a Vadon.
 

 

"Never lose an opportunity of seeing anything beautiful, for beauty is God's handwriting." / R.W. Emerson

 

Szólj hozzá!

Címkék: wild animals thanksgiving concord ma.

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr622473987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása