jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

jöttszembe #6

2010.07.06. 09:49 spry_brrs

ma reggel a körvasútsor-ilosvay-nagylajos-erzsébetkirályné-zichymihály-olofpalme-hősök-andrássy-anker-király utca útvonalon jött szembe:

25 bringa

12 lány, akik közül 3 csodálatosan szép volt (zsinórban a hősöktől), végül de nem utolsó sorban sz...ka, akinél kevés szebben sikerült (és intellligensebb) (magyar-orosz) lány(ká)t ismerek, sőt, talán egyáltalán nem ismerek olyanabbat - na tőle kaptam a legszélesebb mosolyt, de akadt még

három szmájli, és 11(!) csodaszép lány. akadt piros kisestélyiben vagy éppen forrónadrágban meg pár napszemüvegben, kiskosztümben, de a legtöbben áttetsző nyári ruhácskákban vonulgattak. a bajcsy-andrássy sarkán majdnem balesetet idéztek elő kötelékben, mert ha a fejem forgatom, gyakran fordul vele a bringa is. ja, mert hogy a jó fenekeket és szép virgácsokat össze sem tudtam már adni lányos zavaromban.

az idő huszonkellemes fok, semmi szél és felhőfoszlányok az égen

a fülemben ez szólt: www.undergroundhiphop.com/store/detail.asp

part 2

délben a király-hegedű-andrássy-terézkrt-szondi-lovag sprintútvonalon - és vissza - ött szembe:

5 bringa, ebből egyetlenegy lány, és ő sem különösebben

viszont a gyalogoslányok (a teljesség igénye nélkül): két kosztümös üzleticica (ketten együtt nem voltak a húsznak híján), egy tündérien bájos kismama, három édes spanyol(?) turistalány, egy fiatal lány, aki különösen rémült kézfelemelésben jeleskedett, egy hosszúcombú szőke, és bizony mondom, az oktogonon láttam egy darabig előttem rózsaszín lenvászon nadrágban ringani azt, amit gondolkodás nélkül megtennék minden popsik etalonjává

az idő nyomottan harmincezer, szélre vagy felhőre bagózni sem maradt erőm

a fülemben ezúttal ez szólt: tilos.hu/sounds/mixek/bosi-dancehall_massive_mix_1a.m3u

part3

délután a király-anker-bajcsy-nyugati-jókai-lovag-nagymeező-andrássy-nagymező-király körön jött szembe:

15 bringa, ebből csak 3 a csaj

viszont a gyalogos lányok!  nyolc a jó, és megint csak volt minden, mint a búcsúban... az első kettő(!) természetes(!) vörös vadmacska, gyönyörű hajkorona, ragyogó zöld szemek, magasak, mint a jegenye, de volt kedves mosolyú kismama, egy pár hosszú napbarnított comb, hogy a lélegzetem is elakadt, egy filigrán kis szőke és egy barna dög, tiszta vörösben, csak hogy keretes szerkezetet adjanak ki a magyar változat munkatársai

na meg persze egy mucika merciben, akinek nincs meg videón, mi a teendő, ha ő egy bringaúton keresztül szeretne jobbra kanyarodni, mert szerinte a helyes válasz a kövér gáz. persze ez is igaz - ebben az értelemben.

ja, és őt  is lattám előről, oldalról, hátulról, pont ebben a színben:www.dealer.ferrari.com/warm-up/F430_spider.php

mégsem, hogy át kellene gondolnom a tökéletes popsi definícióját...

az idő: harminc körüli fülledt, néha el-eleredő semmi

a fülemben meg most ez szólt: www.artistdirect.com/nad/store/artist/album/0,,306302,00.html

így erre szálltam le a paripáról:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest b mercedes ferrari lány tilos mosoly bicikli popsi comb muci jöttszembe dj rectangle howie b howie

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr792132747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása