jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

a mickey mouse-os felsős lány

2010.07.05. 12:08 randomroderik

A lány a mickey mouse-os felsőben ma reggel az Árpád fejedelem útján ki tudja, hová teker. Jön szembe nekem, dalcím lehetne, az életben tutti, hogy csak egyszer van ilyen. Klasszikus vonalvezetésű városi bickli, női váz, talán fekete, mindenképp sötét; klasszikus vezetésű, retró fémvázas szemüvegkeret, arany, enyhén tükröződő barna lencsék; hegyesen kiszúró, összetartó térdek, finom koordináció; a fehér pólóról vidáman integető fekete Mickey Mouse fülek... A város szíve megdobban, ahogy a World Class Health Center előtt sorakozó 12 darab kuka által leszűkített járdán elsuhanunk egymás mellett, s én már tudom, hogy poszt lesz belőle, megvan a mindannapi jöttszembe, Ámen.    

Tekerünk tovább, talán majd legközelebb.

 

1 komment

Címkék: budapest lány mickey mouse world class health center

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr112130599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása