jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Csak a jó sör

2012.01.17. 17:43 kvazibarki

Minibisztró, sörszaküzlet, kocsma, sörkóstolóhely vagy valami definiálhatatlan pici sziget csodaországból a Csak a jó sör nevű hely a Kertész utcában.

Ha Gombóc Artur a sört szeretné... Kóstolhatsz itt mogyorós barna ale-t, kérmes angol stoutot, trappista söröket, meggyes és szilvás sört, Maryland imperial portert, cseh pilzenit, indiai pale ale-t, hollnad búzasört kemény habbal, bajor duplabakot, cukorral ízesített gueuze-lambicot (az mi az?), sőt még az áfonyával ízesített fekete baksört (Szent András Könnye) is...

És a meglepetés a végére. Váltottam pár mondatot a tulajdonossal, Kővári Gergővel. Kiszúrtam pár magyar kézműves sört is a polcokon a skót, amerikai, belga, francia üvegek között. Gondoltam megkérdezem, hogy miért nem főz ő is sört. Szerényen válaszolt, meg sem lepődött a tudatlanságomon. Én készítem Grabanc IPA-t. Ja igen, a Grabanc volt májusban, az első Magyar Főzdefeszten a fesztivál söre, CukorBorSó be is számolt erről a rádióban. 

Csak jó és különleges sör, otthonos hangulat, értő kiszolgálás a Kertész u. 42-44-ben. Nem éri meg nem elmenni ide.

 

1 komment

Címkék: sör grabanc törzshely késműves kertész u

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr753571512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Különleges Sörök Boltja 2012.07.17. 18:23:43

Ide is gyertek el! 1148 Adria Sétány 8/a
Különleges Sörök Boltja!
www.vaterabolt.hu/staropramen

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása