jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Ős-jöttszembe és CM

2011.09.22. 14:17 kvazibarki

A mai Critical Mass és az ős-jöttszembe blog tiszteletére...

Reggel 9-10-re járok munkába. 3 éve télen-nyáron biciklin, a Móricztól a Kolosy térig. Közben számolgatom a szembetekerő embereket, néha mást is. Ma ennyien jöttek szembe biciklin:

összesen: 141 
ebből lány: 45
sisakos: 44
görkoris: 0
kocogó: 4

Ja és 20 C° volt, koszlott, szürkéskék ég és felhőperem alól kikandikáló (ez milyen szó?!) nap

És egy kedves videó, egy isztambuli barátnőmről, aki a tavaly tavaszi CM kedvéért megtanult bringázni. Köszönjük Serpil, sohasem késő elkezdeni. 


 

Szólj hozzá!

Címkék: blog bicikli criticalmass jöttszembe

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr863245827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása