jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Fenyvestől Fenyvesig III. - have fun

2011.05.25. 16:03 Nynfus_Co.

Kicsit megkésve, de még a korábban már "körbejárt balatonkörhöz" pár szó.

Nagyon sok minden jöttszembe egy nap alatt a tandemes bringásoktól a fekvőbicóig, a vicces kinézetű emlékművektől az út mellett két helyen is kiállított tankokig. És persze, bár Budapesttől elszakadtunk, a magyar rögvalóságtól nem sikerült, jöttszembe egy, a bicikliút közepén megálló autós is, aki fel volt háborodva, hogy mi miért vagyunk felháborodva, amiért nem tudunk rendesen továbbmenni...

De mi mosolyban utazunk, és az is igaz, hogy sokkal több vidám dolog jöttszembe, mint amire számítottam, így álljon itt egy kedves üdülő képe:

Siófok-Szabadi-sóstó (fotó: kvazibarki)

Talán a darabolásban megfáradt hentesek pihenését hivatott szolgálni, igazából nem sikerült megfejtenünk a keresztelési protokolt, de az biztos, hogy volt humora a névadójának!

:-)

 

UPDATED: közben kvazibarki megtalálta

Húsos üdülő

:-)

2 komment

Címkék: budapest balaton tank hentes emlékmű balatonfenyves autós tandem balatonkör fekvőbicikli húsos üdülő

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr502931802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvazibarki · http://www.kvazibarki.com/ 2011.05.25. 17:01:35

hús hús hús, egyél húst..Már csak azon röhögnék nagyobbat, ha lenne zöldséges üdülő!

siófoki35 2012.05.02. 00:39:58

ÉN úgy emlékszem, hogy előző életében ÉMÁSZ üdülő volt rá írva :)

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása