jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Fenyvestől Fenyvesig - Balatonkör biciklin

2011.05.17. 14:59 kvazibarki

Szombaton ennyien jöttek szembe Balatonfenyves és Balatonfenyves között biciklin. Közte 205 km, tizenhárom és fél óra, azaz egy Balatonkör:

összesen: 332
ebből lány: 121
sisakos: sokkal több, mint a fele
görkorisés és kocogó: megszámlálhatatlan (mert Siófokon beleszaladtunk a Wink maraton és görkoris fesztiválba)

Résztvevők: Kvazibarki, Nynfus_Co. és Peti (a montenbájkon)

Gyönyörűszép, aligszeles idő volt majdnem egész nap. Két veterán országúti bicó (PUCH és Centurion) és egy monti társaságában szinte készületlenül indultunk az ironman résztávnál (180 km) hosszabb túrára és nem bántuk meg. A mosolyt ugyan az út háromnegyede után, Badacsonytól már csak nyomokban lehetett az arcunkon felfedezni, de megérte. Annyi minden jött szembe, hogy egy posztba bele se fér. Csopak és Füred között csodálkoztunk rá a Vilgábüfére. Csak egy fotóra álltunk meg, de nagyon úgy tűnt, mintha a mi bloggereink dizájnolták volna a helyet. Igazi jöttszembe.

 

És ha már említettem a siófoki futóversenyt. A kedves szervezők minket is a versenyzőket megillető módon fogadtak az aranyparti frissítőpontnál. Jöttszembe egy pohár frissítő, hideg víz. Köszönjük!

folyt. köv...

Szólj hozzá!

Címkék: balaton csopak futás bicikli víz ironman siófok füred balatonkör világbüfé

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr992911179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása