jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Kézműves ser J.Sz.

2011.05.15. 20:30 CukorBorSó

Szerencsére minden évben kitalálnak valamilyen új fesztivált Budapesten. És szerencsére mindig találnak hozzá új, eddig érthetetlen okokból ki nem használt teret. Idén, és ezen a hétvégén a Mikszáth tér volt a szerencsés, amelyre bevonultak a legjobb házi főzésű, kézműves sörök. A sörfőzdék és a nem csekély ivó népség volt a másik győztes. Személy szerint én is elkönyvelhetek egy nem is kicsi sikert. Ugyanis a sörcsapok és a sört inni akarók aránya koránt sem állt arányban egymással, minimum egy óra kitartó sorban állás kellett ahhoz, hogy sörhöz jussunk.

 

Ezen persze lehetne mérgelődni, de 1. minek?, 2. a végeredmény mindent feledtet. A fesztivál legvégében bújt meg az a sörcsap, amely a Grabanc névre hallgató remekművet rejtette. Első és utolsó sorom volt. Cserébe viszont teljesen véletlenül sikerült kifognom a fesztiválgyőztes sert!

Már a habján is látszott amúgy, hogy nagyban különbözik az általam eddig ismert söröktől.

 

Kemény volt, krémes és mindvégig meg is maradt.

Mindenki mást érzett benne, én egy kis juhtúrót, volt aki bodzát. A lényeg azonban egyszerűen annyi, hogy ezentúl nem nagyon akarok üveges, gyári sört inni.

 

 

ÉLJENEK A KÉZMŰVES MAGYAR SÖRÖK!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr772906375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvazibarki · http://www.kvazibarki.com/ 2011.05.16. 16:44:58

kedvenc boutiqe söröm ide kívánkozik. A Little Creatures Ausztráliából: www.littlecreatures.com.au/

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása