jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

magyar ember jött szembe #4

2011.02.26. 10:00 randomroderik

A szerző Magyar ember jött szembe címmel jó barátja, Random Roderik találkozásait közli:

Rita (27)

Kicsi, japán, jeltelen noteszokba ír. Volt egy időszak, amikor mindennap szívott, tonnaszám sütötte a palacsintát. Egy fiú épp a képzeletbeli születésnapján született. Régen mindenről tudtak beszélgetni, aztán mindketten ingatlanban kezdtek el dolgozni. Van ez így. Menni bele nyakig, akkor is, ha elfogy az akarat. Kell, kelleni. Napok óta állhat itt ez a bor, jó bor pedig, kicsit nehéz, az utóíze csak. Az élet, kicsikém, na, mi!? Paradicsomos kert, kandalló, hulahoppkarika.

 Fotó: RR

Rita (27)

A szögek, amiket bezárnak egymással a szemben helyezkedő ujjak, amikor cigarettát kínálnak neki. Van egy srác, egy igazi Carrie Bradshaw férfiben. A melegség, ahogyan közelít a kezeivel. Láthatatlan mozdulatokkal bókol, hogy ő tudja csak. Meg ő, úgy az igazi, nulla óra nulla perc van. Csak képzeljük a táncot, kedvesem, kimegyünk a repülőtérre egy langyos őszi reggelen, és veszünk jegyet, csak oda. Ott döntjük el, hogy végül is. Kár, nem kár, ugye? Egy szempár, ahogy néz ki a rózsaszínház ablakán a tenger és a Corcovado fele. Ó-háu-lavlí.

 Fotó: RR

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr992686539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása