jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Minden utas legfeljebb…

2011.02.04. 20:01 Nynfus_Co.

 

Hálátlan feladat ilyen jó post után írni, de azért fel kell venni a blog fonalát a folytatáshoz… :-) (Érdekes részlet, hogy miközben írok, fentnevezett CukorBorSó kisasszonyt hallom a tévében… minden szál összefut! :-))

Hosszabb nem leszek, és ez sem jött volna szembe kedves városunk tömegközlekedési vállalata, a bkv nélkül.

Az utazási feltételek elvileg mindenütt olvashatók, de bevallom, eddig nem nagyon foglalkoztam velük, mígnem ma találtam egy igen érdekes részletet az alábbi (első) bekezdésben.

 

Felsorolva ugye a megengedett csomagméretek, ill. szánkó, síléc (gondolom, télen sokan járnak fel a normafához), még a gyermekkocsi is ok,

de,

hogy ki gondolta, hogy pont az „egy köteg becsomagolt facsemetét” kell ezek mellé kiemelni, az rejtély…

Persze, hipotéziseink lehetnek a föld jövőjéért aggódó, esetleg a hétvégi telekre tavasszal sűrűn kijáró békávés szövegíróról, vagy a hobbikertész igazgatóról, aki az utolsó pillanatban még beszúratta ezt is, de szerintem messze járunk az igazságtól.

Örök rejtély marad…

 

Szóval, ma egy facsemetés mosoly jöttszembe. :-)

 

1 komment

Címkék: bkv mosoly utas síléc szánkó utazási feltételek hobbikertész gyerekkocsi facsemete

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr112639261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirjam Donath 2011.02.05. 00:24:01

Ki az Nynfus_CO? melyikonk? lol.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása