jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Meet the silence

2011.01.28. 20:13 Nynfus_Co.

Az utóbbi hetén csak a belvárosban közlekedtem, minden kellemes és kellemetlen részletével együtt jöttszembe minden nap.

Sok mindennel találkozik ilyenkor az ember, talán össze se lehetne írni mindet, de egy dologgal nem, csend az nem volt soha…


Szerencsére ma délután el kellett látogatnom Csillaghegyre, ahol is egy kis, nagyon félreeső utcában jöttszembe a csend.

Nagy volt a kontraszt a korábbi napokhoz képest, talán ezért is élveztem annyira!

Csináltam egy fotót is, mert ugyan a telefonommal készített képek nem sok mindenre jók, de a csendet, azt vissza tudják adni! :-)

Ott volt azért a város, ahogy látjátok, de kellően távol.

 

Szóval, kívánok mindenkinek egy nap legalább egy perc igazi, hamisítatlan néma csendet, főleg, ha a nap többi részét a világ zajosabb oldalán tölti!

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest belváros csend csillaghegy

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr12621751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása