jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

jöttszembe: "mikor a vágy csak egy érzés"

2011.01.25. 08:30 spry_brrs

egyensúlyozzunk kifelé! úgy fent, mint lent. nem szeretném tevékenységemet arra korlátozni, hogy kizárólag méltán híres komikusok sokak által már (el)ismert teljesítményét méltassam, azt is jócskán megkésve. valószínűleg harmatfriss megint nem leszek, de bizonyos körülmények miatt számomra az alábbi élmény egyik éjjel úgy jöttszembe a viván, mint légkalapács a fél éve  felújított pesti aszfaltnak. pont  ugyanannyi esélyem is volt. ugyanúgy törtem szürke, poros darabokra, mikor kénytelen voltam realizálni, hogy az életem eddig nem éltem, és soha semmit nem élhettem meg. ilyen mélyen legalábbis semmiképpen.  és hogy valaki ezeket a megdöbbentő emberi érzéseket lényeglátóan, egyetlen, ilyen megrendítően őszinte dalban megénekelje...

...őszintén bevallom: lenyűgözött és elbűvölt. a mosoly nem a megfelelő kifejezés. tátott szájjal, döbbenten néztem - komolyan kapaszkodnom kellett, hogy követni tudjam a sodró gondolatáradatot és képi világot, valamint a művésznő orákulumként tündöklő (újra és újra szembefutó, majd tovaillanó) asztráltestét. csodálatos jelenetek, bámulatos produkció! felkavaró, ahogy egyre mélyebbre veszhetünk csodálatos delnő érzéseibe. amíg az alábbi négy sorig eljutottunk:

"közeledek felé,
bárcsak a bőrödbe férnék,
lehet igazi a veszély,
hogyha szívem nem látja a végét"  

már fordult velem párat a világ, de itt kiejtettem a távirányítót a kezemből, és nem is olyan halkan felnyögtem. hát lehetséges, hogy ilyen igényes zenéhez a magyar  költészet legszebb hagyományait is elhalványító szöveget írjanak az úr 2011-ik évében magyarországon? hát előfordulhat, hogy ez a szemtelenül fiatal nimfa nem többkötetes bestseller-szerző, akinek a női lélekről szóló műveit úgy falják, hogy fejős éva és vass virág sírva nyugdíjba vonuljon...végre?

ez utóbbi célra inkább nyílt pályázatot szeretnék kiírni (különdíjjal, ha hajdú pétert és havas henriket is magukkal viszik), de mivel most erre sajnos nincs pénzem, egyelőre azt a kérdést szellőztetném meg, hogy ezzel mégis mi a rojtosszélű  fészkes fenét akarhattak mondani?

uwagauwaga!

a dal marianna-árok szerű mélységeiből ne próbáljatok az első kétségbeesés hevében hirtelen a felszín felé törni, mert könnyen keszonbetegség lehet a vége. barbee sajnos nem kitalált szereplő, de legalább még sosem futott szembe.

ha túlélitek, jövő hétre, ígérem, szerethetőbb témát választok.

1 komment

Címkék: viva margitsziget futás popzene charts barbee jöttszembe kapj el

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr322610548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvazibarki · http://www.kvazibarki.com/ 2011.01.26. 15:28:55

a filmes alkotóknak annyi önkritikája volt, hogy álnéven szerepelnek:
Rendező: Jimy - Vágó: CUN
Amúgy a klip nem annyira gyatra, bár nem szól semmiről...

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása