jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Csúszottszembe

2011.01.07. 19:04 CukorBorSó

Először a parton, hát mit is mondjak, legalább 2-3 száz kacsa totyogott szembe. Nekik ugyebár megvan az a kedves tulajdonságuk, hogy párt választanak és egy kacsa mellett élik le az életüket. Most a legtöbb párban fagyoskodott a Tagore-sétány menti parkban. Először az mozgatta meg őket, mikor a telefonomat keresve benyúltam a zsebembe, hogy lefotózzam őket. Szegények jobbat, minimum száradt zsemlét reméltek. Helyette ezt a kattinást kapták:

 Jobban jártak második nekimozdulásukkor, mert akkor egy 5 éves forma kisfiú már tényleg kenyérbélért nyúlt a zsebébe. Ekkor a kissrác ijedt be, mert ő max 5-6 kacsára számított, nem pedig egy ilyen seregre:

 

 

A totyogás után csúszás következett. Azon ritka napok egyike volt (bár az utóbbi években ha belegondolok, mindig volt ilyen. Biztos a klímaváltozás, a dezodorok, káros anyag kibocsátás és hasonlók miatt...), na de visszatérve, tehát azon napok egyikke volt, amikor a Balaton jege csodásan befagyott. Igazság szerint ha tudok rendesen korocsályzni és nem most lettek volna a szárnypróbálgatásaim, a Csopak-Füred távot jégen is megtehettük volna. Ki is használták a füredi gimisek, tele volt a jég, sőt komplett osztályokat is kihoztak a tanárok. nagy élet volt így télvíz idején a parton. És a látvány sem volt utolsó:

 

Szólj hozzá!

Címkék: balaton kacsa korcsolya jég

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr752568119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása