jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

lírai jöttszembe következik

2010.07.28. 21:58 randomroderik

Szóltam, ma reggel kocsival, nem biciklivel. Először egy corporate meeting egy irodaház hányásszagú konyhájában. Reszkető negyvenes pasasok, csillog arcukon az izzadság, hiába a fránya klíma, azt akarják, csak azt már, megszakad a szívem. Nem megyünk szembe. Gyorsan mindenki bólogat és néz el pillanatokra a válla fölött. Jobbra, balra. Nem lenézem őket, én nem találtam még meg a helyem. Mennék szembe, lehet hogy pont most jövök.

Szünet.

Koraeste. Egy régi arc az egyetemről. Nem is ott találkoznánk, ahol, ha nem, de igen, jövünk még, remélem, szembe. 

Szünet.

Este, romkocsmahomály, itt van már Revolver - urbán pisztolyhős, Kvázibárki - az ötletember, a Sárga Lovag - magam. Már csak Kézifék hiányzik - a nemposztoló poszterember.

Levetítjük az első slide-ot, íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naugye. Folytköv. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr872183511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása