jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

jöttszembe #9

2010.07.20. 09:43 spry_brrs

a biciklim még mindig szabadságon van, így megint a láb-busz kombináció

a szegedi úton a bicikliúton gyalogolva jött szembe:

11 bringa (megint), ebből 5 lány (megint), egy helyes (megint, de ezúttal a harmadik)

a biciklik közül egy egykerekű, egy nagyon laza gettókemping (alacsony, háttámlás, széleskormányos), a helyes lányka meg úgy kapaszkodott és olyan képet vágott, mint aki éppen a pireneusok legmagasabb hágójára kapaszkodik a touron

a buszmegállóban egy fekete telepi némber (bár szó se róla, dögös), egy szőke bögyös és egy barna rövidhajú, aki meg a szemöldökét vonogatta - később ugyanők a buszon is, több jó nő nem is szállt fel.

a buszon az első kerékdobon utaztam - velem szemben először egy csávó, aki emlékeztetett a kiskabosra, csak éppen nagyobb darab volt és úgy tűnt, hogy legalább három kéjgyilkossságon túl  van, még ha erről a kedves neje nem is tud. őt váltotta egy kismama két tündéri kölökkel, akik azonnal bemásztak a másik dob tetejére, amitől nagyon boldogok voltak - nyilván.

az oktogonon-andrássy-székelymihály-király útvonalon jött szembe:

7 bringa, ebből három a lány, egy a jó

egy kedves, rövidhajú turistalány - útbaigazítottam, két hosszúcombú irodistalány belépőkártyával a dekoltázson, egy szép félvér lány hosszú ruhában, egy orrpiercinges  csoda mini ruhában

a székelymihály utcában egy kapualjban boldogan berendezkedett  hobó, akinek még a fél bora is megvolt, mellette egy szőke, kosztümös, jólábú milf vonult el, helyesebben szólva jelen esetben bicegett

a király utcában meg az egy jó, aki lobogó középhosszú hajjal, melltartó nélkül (azistenáldja), forrónadrágban tekert szembe a forgalommal és egy mosolyt is dobott, utánatekerintve a nyakamat pedig meg kelllett állapítanom, hogy a popsija is első osztályú

az idő kellemesen huszon, a buszon légkondér, az égen meg semmi felhő, szellő is csak ötletszerűen

a fülemben ez szólt:crossroads.mentha.hu/hun/distribution/mixtapes/djtitusportas_shop.html

3 komment

Címkék: kismama bicikli milf gyalog andrássy popsi titusz kosztüm jöttszembe 105 ös busz portásfej

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr42162948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvazibarki · http://www.kvazibarki.com/ 2010.07.21. 15:00:09

szólj, ha kell segítség bicójavításban please. Hiányzik a "green peace"-ed az utakról. jó a kép

spry_brrs 2010.07.21. 15:03:25

thx :-)
tegnap majdnem sikerült belevágni a javításba, de bent felejtettem a kulcsom az irodában, így a bicikli maradt leláncolva, mint prométheusz ;-)

spry_brrs 2010.07.21. 15:04:45

a képeket meg ordenáré módon lopom :-)))

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása