jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

a jöttszembe ajánlja: "menjetek a levesbe!"

2012.07.24. 17:49 randomroderik


SPOILER: a címben idézett szleng a következő gasztróposztban új, pozitív(!) értelmet nyer!

Réges-régóta jön szembe, mindig kurva nagy sor állt előtte, ha arra bicajoztam németre. Plasztik Józsi posztja után különösen szerettem volna kipróbálni, dehát a sor, én meg sietek. Most, hogy épp az ebédidei dömping után kanyarultam arra, húztam egy erőset a féken, és lezártam a drótparipát a vámház körúti kis üzlethelyiség előtt álló illusztris fehér bringa mellé, ami egyébként a LEVES egyik védjegye (erről épp nem sikerült fotót készítenem).

Kicsi hely, van mindig párféle leves, lapsütötte szendvicsek, kedves és gyors kiszolgálás. Ádám, a hely kiötlője és főszakácsa a levesező ötletét egy klasszikus amerikai sitcomból, a Seinfeldből vette. Nagyon büszke vagyok, amikor az utóbbi infót közzé tehetem, mert ezt még egy szemfüles blogger sem írta meg, mi pedig most még egy Seinfeld levesezős jelenettel is kedveskedünk Amerika-barát olvasóinknak. Természetesen a LEVES-ben sokkal barátibb a hangulat, a főzt is kiváló, árértékarány-fetisisztáknak kötelező.

IMG_1489.JPG

Rövid gondolkodás után a kukoricás-currys csirkelevesre esett a választásom, hozzá nyomott mozzarellás szendvicset toltam, mindezt 790 magyar forint ellenében. Értékelésem 10-ből 8 és fél csillag, a kis levonás is csak a hőség miatt van, csoda, hogy ilyenkor egyáltalán kíván ennivalót az ember. Az összkép mindenképpen meggyőzött, és bátran kiáltom a rekkenő budapesti nyárba, hogy menjetek a LEVES-be!  

Az alábbi videóban nyomokban a Magyar Rádió alkalmazottai is előfordulnak, aki megmondja, kik ők, Jöttszembe-matricát nyer! 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr814675391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SimonyiBalázs 2012.07.25. 10:29:24

velem bunkók voltam, amikor tegnap bementem... kapnak még egy esélyt

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása