jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Come on Spring

2011.02.11. 18:51 Nynfus_Co.

Ha pár héttel ezelőtt nem írtam volna a szembe jövő napsütésről, akkor nem biztos, hogy most erről írnék, de megtörtént, így most a „jó” és a „rossz” blogunkon történő egyensúlyban tartása miatt a mai „gyönyörű” időről is kell szólnom pár szót.

(Egyszer talán írok majd a Csúfról is, hogy tényleg teljes legyen az egyensúly… ;-))

 

Sajnos a hét eleji napsütés elhitette velem, hogy lassan kifele megyünk a télből, így visszaültem az ősszel lerakott biciklimre.

Minden ok is volt tegnapig.

 

Ma reggel viszont már csak az utcán láttam, hogy a korábban az időjárás-jelentésekben jelzett napsütés hiánya mellett bizony az eső is elkezdett esni…

Van ez így, aki ilyenkor bringára ül, vállalja a kockázatot.

 

De az Erzsébet híd közepén, ahol a metsző hideg szél vízszintesen fújta a jeges vizet a képembe, - még fotót is csináltam a kedves publikum számára, hogy érzékeltessem a visszaadhatatlan pillanatot -

kibukott belőlem:

 

JÖJJÖN MÁR A TAVASZ!

 

Aki egyetért lájkoljon! :-)

Szólj hozzá!

Címkék: rossz eső bicikli napsütés egyensúly szél spring erzsébet híd csúf lájk jöjjön már a tavasz

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr182654552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása