jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

magyar ember jött szembe #3

2011.02.05. 20:25 randomroderik

A szerző Magyar ember jött szembe címmel jó barátja, Random Roderik találkozásait közli:


(Anna és Csaba, 19 évesek)

Anna, Annának hívják, 19 éves, az ELTÉ-re jár szabadbölcsészre. Nem is igaz, vendéglátós különben kőkeményen, félig orosz. Ha nagy lesz milliomos lesz, jó ember. Van benne egy pár ital, nevet, átél minden figurát itt a Nyugati aluljáróban a Westbanhoff nevű helyről kiszűrődő zenére.

Csaba, 19 éves, ELTE jogra jár, félévkor megbukott római jogból, többször nem bukhat meg, mert kirúgják. Ha nagy lesz ügyvéd lesz. Balettozik, gondolta megmutat Annának egy rock'n'roll figurát itt a Nyugati aluljáróban a Westbanhoff nevű helyről kiszűrődő zenére.

Egy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Há': 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fotókat Anna és Csaba beleegyezésével közöljük.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr302640936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása