jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Képek a 2012-es Sajtófotó és World Press fotópályázatokra. Ér szavazni!

2011.11.23. 19:22 randomroderik


November 7-i rádióműsorunk vendégének, Bálint Ricsinek rallifotósként mozgalmas élete van, sok minden jön neki szembe, és főleg irtó gyorsan. Az alábbi három fotó néhány személyes kedvenc jöttszembéje az idei évből. Az is lehet, hogy pont e három kép valamelyikét nevezi a XXX. Sajtófotó és a World Press 2012 fotópályázatokra. Szerintetek melyiket nevezze. Szavazzatok!

(1) Nasser Al-Attiyah az idei Acropolys Rally-n épp kifele tart a képből. A lelkes görög szurkoló az életét kockáztatva próbál kamerájával rajongása tárgyához minél közelebb kerülni.

(2) Craig Breen izzó féktárcsákkal és égő kipufogóval a Catalunya Rally-n.

(3) Jari-Matti Latvala kishíján Ricsit is elütötte miután stabilizálta autóját az Argentina Rally-n.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr403394759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása