jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Roderiknek ajánlva

2011.09.21. 22:26 CukorBorSó

Miután életében először meg tudta csinálni, sőt ki is tartotta pár percig a ardha shirshászanát, a lelkében elégedettséggel a fejében pedig némi zsibongással a vér tódulattól, ballagott a villamoshoz. Jóga után szeretett elmélyülten -vagy legalább ezt a látszatot keltve- sétálni még egy kicsit. Ilyenkor mindig volt valami furcsa mosoly az arcán. Bizarrnak tartotta, hogy ilyen állapotban a hugyos pesti utcákon sétál, és aztán négyeshatosra száll. De miután a megállóban meglátott egy öregedő, alkoholista, kevesek által ismert színészt, (ő is csak azért ismerte meg, mert gyerekszínészként játszott vele -mert természetesen gyerekszínész is volt. Rögtön azután, hogy abbahagyta a Jeszenszky balettot.), na de visszatérve: a színészt, aki az időpontból következőleg és a színház közelsége miatt is nyilvánvalóan előadásról érkezett, rájött hogy ez sokkal bizarrabb. Milyen lehet fél órával Tibalt, Horatio vagy csak a második kapuőr szerepéből levetkezve, festéket letörölve négyeshatosra szállni? Közben ez szólt:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr773244617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása