jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

a ciki

2011.09.16. 20:25 Nynfus_Co.

 

Ma jöttszembe az év eddigi legcikisebb dolga...

A Tezenis nevű fehérnemű (?) bolt úgy kívánta a hölgyek körében népszerűsíteni a legújabb akcióját, hogy a váci utcai boltjuk kirakatába két - striptease táncosokat megszégyenítő stílusban mozgó - táncoslányt állítottak be.

Volt hangfal, Dj, tiszta búcsú.

 

Az egy dolog, hogy a blog férfi szerkesztőivel együtt nagy tisztelettel adózunk a női nemnek, megbecsülve azt, ami nap mint nap jönszembe, de

azért a város egyik legkiemeltebb turistaközpontjában, a Váci utca Vörösmarty téri sarkán talán nem kéne felöltöztetett go-go táncosokkal építeni az országimázst...

...szerintem.

De persze pár percnyi szörnyülködéssel egybekötött röhögés után azért lefotóztam, mert mégis szembejött, és bár mosolygás nem volt, azért itt a helye.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr833232590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvazibarki · http://www.kvazibarki.com/ 2011.09.18. 20:32:47

nem messze onnan tényleg van 1 topless bár, de ott a nőket veszik, nem a melltartókat... ez a könnyekben utazunk kategóriában is elférne :(

CukorBorSó · http://borsocukor.blogspot.com/ 2011.09.21. 22:30:30

ezzel a legnagyobb baj nem az országimázs. Hanem az hogy megint azt ültetjük a nők fejébe, hogy csak akkor lehetnek szexik, ha pornó színésznőket, gogotáncosokat megszégyenítő módon vonaglunk és öltünk magunkra minden fehérneműt. Ráadásul ez állandó produkció, már nekem is szembe jött, de a fent leírtak miatt nem osztottam meg :)

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása