jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Múzeum a kommunikációnak

2011.03.23. 07:29 CukorBorSó

Berlinben minden up to date. Még a múzeumaik is. Volt régen egy posta múzeumuk, na de most mivel úgyis össze kellett vonni a kelet berlini és a nyugat berlini múzeum anyagát, ezért aztán azt gondolták ki ezek az okos egyesíetett-berliniek, hogy akkor az egész kommunikációnak szentelik már.

Így hát ahogy belépsz két robot fogad. Az R2D2-ra emlékeztető udvariasan megkér, ha elé állsz, hogy menj az útjából. Mind ezt angolul, olaszul, franciául és németül. A porszívóra emlékeztető robot meg focizik, vagy legalábbis kergeti a labdát. No de az magyar szemmel már foci.

De van itt minden: telefon fejlődés, távíró fejlődés, rádió és tv történet, egészen az internet megjelenéséig. A múzeumban mindenhez hozzá lehet, sőt -az igazi élményért-, hozzá kell nyúlni. Ki kell húzni, be kell tolni, rá kell ülni, fel kell venni, szóval interaktiv, hisz épp ez a tárgya. Zseniális!

Mivel kommunikációs múzeum a szót nem is szaporítom tovább, jöjjön inkább az ott fotózott, forgatott, majd azon frissiben megvágott és alázenélt (mindezt telefonon) video. Új média jön szembe tehát:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr822763575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása