jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Tabán

2011.02.16. 07:00 dankopityu

Több, mint 25 éve járok a tabáni teniszklubba, minden bizonnyal ütőt is ott fogtam először a kezembe. Temesvári Andreát is láttam ott játszani a később edzőmmé lett Csurgó Virággal (6:2, 6:1), és azóta sok más híres embert is. A Spartacus nyári telepe ugyanis jó pár éve állami gondozásba erült, azaz a kormány és holdudvara veszi igénybe a kiváló minőségű salakot és a kevésbé kiváló csíkozást. Ennek örömére persze az üzleti felsővezetők is bejáratosak az egyébként zártkörú klubba, így a büfében minden bizonnyal komolyabb dolgok dőltek már el, mint a Parlamentben. Már csak azárt is, mert ha a „fiúk” inkább fociznak is, mindkét+1 oldal prominensei nagy számban tűnnek itt fel, azaz a kormány, az ellenzék és az üzleti szféra képviselői között is vannak teniszbuzik, akik akár tudnak, akár nem, rendszeres résztvevői a partiknak és kupáknak.

A hírek szerint eddig mindössze egyetlen tag volt, akit miután egy párosba sorsolták egy baloldalival azt mondta, ő így nem, erre a kiváló csuklójú klubvezető nemcsak a versenyről, de a klubból is kizárta. A helyzet az, hogy azóta Viktor is repítette, de ezt már nem kommentálom.

Azt viszont igen, hogy a ma reggeli teniszen először a belügyminiszter jöttszembe. Ő is odajár régóta, állítólag egész jól, bár kicsit mereven játszik. Egyébként egy finom úriember, amikor ráköszöntem egy jóreggelttel illedelmesen és hosszan elnyújtva válaszolt vissza, hogy „Jó reggelt kívánok!” Utólag kapcsoltam csak, hogy erőt, egészséget kellett volna inkább kívánni, ki tudja mit válaszolt volna. (Talán, hogy köszönöm, de nincs más útvonal?)

Felocsúdván a reggel 6-os miniszteri találkából, csatlakoztam lelkes kis edzésünkhöz, ahol hetente háromszor reggel, két órán át szívat minket a Legjobb Edző: alkalmanként a számítások szerint mintegy 4km-t futva veszünk részt a szituációs gyakorlatokban, csakúgy, mint 25 éve, csak kicsit magasabb színvonalon.

7-kor a mellettünk lévő pályára jött edzőjével egy finom középkorú úr, és már amikor dzsogeszában megjelent, intettem neki, aztán még egyszer, hogy az átrepült labdáinkat majd lesszíves azelőtt visszagurítani, hogy keveredne az övéivel, de vagy nem értette, vagy nem akarta érteni. Végülis, ő egy független játékos, gondoltam, amikor végre leesett, hogy az MNB elnöke.

Szólj hozzá!

Címkék: mnb tenisz belügyminiszter tabán

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr492663912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása