jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Az idei első jó bor

2011.01.19. 07:28 CukorBorSó

Először cseresznye jöttszembe, utána egy kis szilva, egész pontosan szilvadzsem. Igazából fontosabb estére tartogattam, de ha már így alakult. Szóval megbontottuk, és utána órákon át csak csodáltuk. Ízlelgettük, kortyolgattuk és ámultunk. Édesapám jóvoltából gyakran jutok különlegesen jó borokhoz, de ez még azok között is kiemelkedő. A friss zöldfűszeres, zöldséges kuszkusszal is meglepően jó volt (bár ha nem a "ami itthon van, azt isszuk hozzá" elv alapján, hanem tervezve nyitottam volna a vacsorához bort, nem ezt választom), de isten igazából a vacsora végén fogyasztott 70 százalékos keserű csokival volt az igazi, no meg magában, miután már jó két órát szellőzött.

(Vesztergombi - Cabernet Sauvignon 2003 - Reserved)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr232591713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása