jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Mosolyban utazunk itt is

2010.10.19. 11:13 CukorBorSó

Álltszembe a közértnél egy fiú, lehajolt a kisgyerekhez és a maszkot ráhúzta az arcára. Maszkot osztott minden arrajárónak.

Ültszembe három jogász hallgató. Figyeltek, megértően bólogottak, jegyzeteltek: - Volt tehát több, mint 800 könyv, bútorok, szerszámok, 12 gyümölcsfa... Minden kárt lajstromba szedtek.

Jöttszembe négy fiatal. Az egyik kezében bogrács, a másik hátán nagy zsák krumpli. Hámoztak, pucoltak, szeleteltek, kavartak, sóztak. Két településre több száz rendőrre, katonára és önkéntesre főztek.

Rengeteg dolgos kéz, fáradhatatlan fiatal, együttérző és bátorító mosoly jönszembe Devecserben és Kolontáron. Mosolyban utazunk - itt is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: katasztrófa öko vörösiszap devecser kolontár

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr362383102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása