jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

ötletek

2010.09.29. 14:28 randomroderik

Tegnap jött szembe néhány jó ötlet és a felismerés, hogy nap-mint-nap rengeteg ötlet jön szembe, óriási a potenciál körülöttünk, úgyis mint e blog szerzőiben. Az ötlet viszont magában szart sem ér. Rengeteg ötletem van például, mi jöhetne még szembe, mire lehetne még odafigyelni, ide leírni, megosztani, kiszínezni. Viszont magával sodor a világ, úgy szop el mint a nyalókát, cukros nyál, ha marad utána, nincs idő posztolni, felköhögni sem, nem lesz az ötletből pedig így magától semmi. Tipikus JA-feeling:

"Csak ami nincs annak van bokra,
csak ami lesz, az a virág,
ami van, széthull darabokra."

Na jó, JA egy nagy okos-szomorú fasz, legyen nekünk az ötlet inkább mag, amit ha kell sokadszor is elültetünk.

Jöjjön megint szembe nő, férfi, pár, bicajos, kocsis, épület, virág, plakát, folyó, hegy, hajó, madár, hír, mosoly, satöbbik. Jöjjünk szembe mi magunk:

  
(A kép eredetije megtekinthető Budapest, Filatorigát HÉV-megállónál, amíg át nem festik.) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr22332249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása