jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Gyalog

2010.07.06. 21:18 CukorBorSó

http://myreille.hu/files/utazas/gedimanfirenze.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyalogosan jó, ha pasi vagy azért, mert megfordulhatsz, ha csaj azért, mert utánad fordulnak. Ma szakadt, ugyhogy senki se forgolódott, még csak fel sem nézett.

Zöldkerttől Hollán Ernőig meg vissza, jött szembe: két sapkás, 5 ernyős, 7 bőrigázva, ebből kettő feltünően kövér, egy esőkabátos.

Ült szembe a négyeshatoson egy tübingen universita polót viselő, komplexusos, elfojtós srác, egy feltünő, majdnem kopasz, szép csaj, egy afroamerikai. 11-es buszon egy kisfiú (kb 4 éves) esőkabátban, kezében duda és egy Bart Simpsonos biciklis sisak. Buszajtóval odacsukott ember: 1.

Dudorásztam, ezt:

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest város csaj gyalog pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr42134232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása