jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

munkálatok a művelődési szinten

2012.07.19. 13:23 randomroderik


Van ez a szebb napokat is látott Corvin Áruház a maga kis történeteivel és új életeivel. Jön szembe minden reggel és este, itt lakom a környékén, egy időben előszeretettel látogattam a szerdai REWIND partikat, de már nem vagyok törzsvendég a Corvintetőn. Most más vonz ide, a tilosrádiós Bársony Juliék ugyanis Művelődési Szintet hoznak létre az eddig kihasználatlan harmadik emeleten. A MÜSZI elsődleges célja, hogy alkotóhelye legyen az élő (és élni akaró!) hazai alternatív kultúra képviselőinek, illetve szabadteret biztosítson mindenféle ismeretterjesztésre. Az alternatív művelődési központ szeptemberben nyílik meg hivatalosan, a szinten még építési munkálatok folynak, amelyet önkéntesek, illetve az éppen beköltöző művészeti és alkotócsoportok, illetve cégek, saját maguk végeznek a helyszínen megtalálható anyagokból. Az alkotó stúdiók impozáns elválasztófalait például az egykori álmennyezet léceiből alakították ki. Jelenleg is több művész, alkotó csoport és cég foglalta el a helyét a fenntartható üzleti modellre épülő intézményben. A MÜSZI előadóterei iránt is nagy az érdeklődés, itt rendezték meg a legutóbbi New Tech Meetupot is, ahol a Jöttszembe stábja is ott volt.

Alábbi videónkat köszönjük török barátainknak, Selcuknak és Güvennek.

Július 2-i rádióadásunkban a MÜSZI két képviselőjével, Bársony Julival és Gyenei Péterrel beszélgettünk.

Szólj hozzá!

Címkék: corvintető müszi corvin áruház bársony júlia jöttszembe randomroderik művelődési szint new tech meetup

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr94665871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása