jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

futás munkába

2011.01.24. 10:30 kvazibarki

Haile Gebrselassie, az etióp kisfiú minden reggelente futva tette meg az iskolába vezető, 10 kilométeres utat. Sokak szerint nem ő ma a maratoni táv világcsúcstartója, ha lett volna buszjárat Arsi és Addis Abeba között.   

Mostanában elég sokat futok, évek óta próbálom megdönteni fiatalkori énem 1996-os félmaratoni csúcsát – sikertelenül. Az április 17-i bécsi félmaratonon (egyben maraton is) remélem sikerülni fog, de gyakran nehéz időt találni az edzésre. Gondoltam én is kipróbálom a munkába futást,  ha már Hailének ennyire bejött. Váltóruhát és törölközőt telepítettem az irodába. Másnap reggel futva számoltam a szembejövő kocogókat a Bartók-Kolosy vonalon. Azaz kocogót, mert csak egy középkorú férfi jött. Mosolygott, köszöntünk egymásnak. Reggel 8-kor indultam otthonról. Hét kilométer és egy munkahelyi zuhanyzás után 9-kor, a heti stábértekezlet előtt újraolvasom a hírt a bécsi maraton honlapján: "Thank you Haile for running The Vienna City Marathon!" Fiatalkori énemnek üzenem: hamarosan jövök szembe... Ezt pedig annak a másik reggeli futónak küldöm:

1 komment

Címkék: munka etiópia futás maraton világcsúcs gebre haile

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr552608774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jabba Light 2011.01.26. 14:54:36

:D fasza a reklám, meg az is, amit csinálsz!

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása