jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

jöttszembe: sálsapka

2011.08.05. 12:23 spry_brrs

nem tudom, ki felelős az utcabútorok felöltöztetéséért, de ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy ebben a furcsa nyárban megóvja őket a meghűléstől.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest gerilla belváros sál sapka kötés jöttszembe

Törzshelyek Budapesten és a nagyvilágban

2011.08.03. 07:28 CukorBorSó

 Biztos mindenkinek van törzshelye. Egy biztos pont, ahol ismerik a rigolyáid, ahol előre köszönnek, ahol saját asztalod van. Talán egy a lényeg ezeken a helyeken: hogy úgy érezhesd magad, mint amikor hosszú idő után végre hazalátogatsz a családi házba pár napra, és…

Szólj hozzá!

a csendben mi jön szembe, ki jön szembe?

2011.08.03. 01:11 randomroderik

  Akkor egyszer, meséli nekünk Random Roderik, különben éppen idén júniusban, három napig nem hazudtam. Megígértem a Buddha nevű pasasnak, hogy három napig nem hazudok, és három napig nem szóltam egy büdös szót se. Ha lettek is volna szavaim, olyan szavak, mint kő, madár,…

Szólj hozzá!

Címkék: meditáció csend jöttszembe random roderik dankopityu dobos andrea beáta

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása