jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Emberi hatások - Orvosmeteorológia

2011.03.25. 11:54 kvazibarki

Hosszú hónapok után ma megint busszal mentem dolgozni. Kellemes élmény volt belehallgatni néhány beszélgetésbe. Ez az élmény nincs meg bicón. Sőt, egy F. Scott Fitzgerald novellát is elolvastam a 86-os jelzésű Volvo hátsó ülésén. Ablaknál ülve arcom jobbik felét melengette a nap. Micsoda reggel.

És egy klasszikus jöttszembe tegnapról. Ennyien jöttek szembe biciklin a Móricz-Kolosy vonalon:

összesen: 72
ebből lány: 21
sisakos: 14
görkoris: 2
kocogó: 4

A Gellértnél többen jöttek fél perc alatt, mint egy átlagos téli napon egész úton. 

Ezt meg a rádió mondta reggel:
Emberi hatások - Orvosmeteorológia

Pénteken frontmentes napunk lesz, igazi tavaszi idő várható. Sok napsütésre, csapadékmentes időre van kilátás, aki csak teheti, mozogjon sokat a szabadban, egy kis séta is jót tesz az egészségnek és a közérzetnek.

Szólj hozzá!

Címkék: novella busz gellért orvosmeteorológia

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr502770189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása