jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Egy perc csend

2010.12.21. 10:59 CukorBorSó

Mosolyban utazunk. Épp ezért nincs nagyon tere itt politizálni, nekem pláne nem nagyon illik. Most mégis szabályt szegek. Például azért mert ezt a blogot is érinti. Pont huval végződő címünk - lehet - hamarost leváltjuk, egyszerübb elkerülni a hivatal packázásait. De addig is, illendő, minimum illendő tiltakozni. Például egy perc csenddel! Respect Mong kollégának! Hallgassátok!

 

3 komment

Címkék: média rádió respect törvény attila kossuth mr1 perc 180 mong egy perc csend

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr512529820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CukorBorSó · http://borsocukor.blogspot.com/ 2010.12.21. 12:26:06

És a következmény:
"Mong Attilát és szerkesztőjét berendelte Gazsó L. Ferenc, a Kossuth Rádió főszerkesztője és Jónás István rádióelnök elbeszélgetésre. A műsorvezető egyelőre maradhat az intézménynél reggeli néma tiltakozása után, de műsort nem szerkeszthet vagy vezethet a továbbiakban"

Én még várom az első kézből való megerősítést

CukorBorSó · http://borsocukor.blogspot.com/ 2010.12.21. 12:27:14

Mong Attilát és szerkesztőjét berendelte Gazsó L. Ferenc, a Kossuth Rádió főszerkesztője és Jónás István rádióelnök elbeszélgetésre. A műsorvezető egyelőre maradhat az intézménynél reggeli néma tiltakozása után, de műsort nem szerkeszthet vagy vezethet a továbbiakban

CukorBorSó · http://borsocukor.blogspot.com/ 2010.12.21. 16:20:44

Mong a főnöki raportról:
Röviden a tények és csak annyi, hogy én pontosan ugyanezt csináltam volna a kis duóval.

- jelentést kell írnunk, hogy mi történt ma reggel negyed 7kor és miért,

- kivizsgálják az ügyet, tájékozódni szeretnének,

- a tájékozódás befejezésééig nem műsorvezetőként illetve Zsolt szerkesztőként, hanem újságíróként dolgozunk a MR különböző műsoraiban.

napifix.tumblr.com/post/2401353690/uriemberek-vagyunk-oszinte-barati-legkorben-zajlott-a

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása