jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

jöttszembe: január

2013.02.01. 16:58 spry_brrs

az év első hónapja általában nem éppen vidám, mert - az ünnepek már sehol... - viszont itt vannak a rövid és legtöbbször szürke napok, amik legalább majdnem mind hétköz... - az emberek sincsenek sehol - azaz begubóznak, már ha van hova és kivel. és mégis, nagyon klassz…

Szólj hozzá!

Címkék: budapest margitsziget mosoly futás madár popsi ghost dog jöttszembe

jöttszembe: no worries

2011.08.31. 17:35 spry_brrs

a nyár utolsó bejegyzését nem szeretném túlragozni. nekem ez ma jött szembe egy, a múlt hétvégén épen és egészségesen házasodó haveromtól, aki szintén nem fűzött mást hozzá:"legyetek hálásak!"

Szólj hozzá!

Címkék: mosoly szeretet derű jöttszembe no worries no arms no legs

jöttszembe: sálsapka

2011.08.05. 12:23 spry_brrs

nem tudom, ki felelős az utcabútorok felöltöztetéséért, de ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy ebben a furcsa nyárban megóvja őket a meghűléstől.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest gerilla belváros sál sapka kötés jöttszembe

jöttszembe: katzenjammer, küldd el megin' a számod!!!!!!!

2011.07.01. 19:00 spry_brrs

tegnap este a blog fennállásának egyéves évfordulóját ünnepeltük, minek következtében ma két quarelinnel keltem. a reggel tagadhatatlanul garfield hétfő reggelére emlékeztetett. semmi jót nem ígért.hogy mi minden jöhet szembe atommásnaposan egy randa, esős délelőtt, mikor…

Szólj hozzá!

Címkék: blog nap busz rendőr mosoly eső bicikli matrica jöttszembe

jöttszembe: mosolygós térdek

2011.06.14. 12:40 spry_brrs

nagyra becsülöm kvazibarki hozzáállását, de ilyen melegben ez nekem melós. kedvemre való viszont a mosolyokat fagyizni vinni, majd az asztal alatt ilyeneket készíteni.egyúttal jelzem, hogy idén nyáron ilyesmikre korlátozom a munkásságom. akár street art, akár nem. 

1 komment

Címkék: mosoly fagyi térd jöttszembe

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása