jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Szatyor - Bevásárló közösség, amivel mindenki jól jár

2012.01.10. 10:20 Jabba Light

 

Ki ne akarna olcsóbban jobb minőséget vásárolni, ráadásul úgy, hogy kevesebb környezetszennyezéssel járjon? Ugye Te is? Akkor a Szatyor bevásárló közösséget neked találták ki. A Szatyornál megvehetsz mindent, amire szükséged van, közvetlenül a termelőtől.

Csatlakozz még ma! Ezt nem fogod megbánni!

(A projekt annyira hibátlan, hogy csak ilyen béna reklámszövegekben lehet róla beszélni, csak az a különbség, hogy ezúttal mindez igaz.)

via zuango

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr953533490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radnaughty 2012.01.10. 14:44:28

ja, azon kívül, hogy nem mindig azt küldik, amit kértél. no meg egy héttel előre ki kell találni, hogy mit akarsz főzni. meg...
nem rossz próbálkozás, de az életben sajnos nem működik.

Jabba Light 2012.01.11. 13:36:27

@radnaughty: Saját tapasztalat?

valóban, lehetnek nehézségek, de ha van rá kellő igény fogyasztói oldalról, és akarat a megvalósítók részéről, akkor ilyesmi miatt nem fog megbukni a projekt :) (úgy látom, mindekettő van)

lilabirka 2012.01.24. 09:02:55

@radnaughty: Na mit szólsz, én (egyelőre) boltban vásárolok, mégis egy héttel előre kitalálom, mit akarok főzni.

Az anyagban azt látom hibásnak, hogy a kereskedelem nyeresége ("PROFIT" mint szitokszó a filmben) nem eleve rossz, hanem amikor túllépi a méltányos mértéket. Ez a közösség is nyugodtan rátehetné a termelői árra a helyiség, az eszközök fenntartásának költségét, és az embereit is megfizethetné, ebben semmi káros nincs.

A másik problémát viszont elég jól eltalálták: a kereskedelem mennyiségekből, méretekből, távolságból adódó elszemélytelenedése. És bizony, maga a termelő is máshogy dolgozik annak, akit ismer.

Na, meg is nézem, hogy lehet itt vásárolni.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása