jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Baja California 2011

2011.07.29. 20:48 CukorBorSó

És itt a július 11-i rádióműsor is, ahol DankoPityu társbloggerrel bővebben tárgyaltuk a hétvégi halászléfőzést és a slowfood mozgalmat. Spesöl gesztként, és a bajaiak képviseletében telefonon Horváth Cecília is bejelentkezett.  JSZ0711 by imrelb

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál baja halászlé gasztronómia bajai halleves halászléfőző

Hitéleti tevékenység

2011.07.28. 17:31 CukorBorSó

Igazi jöttszembém volt reggel. Egy bencés szerzetes, fehér papi köpenyben, Nike cipőben, karjára iPod erősítve futott a Margit hídon a Sziget felé. Lehet látta ő is ezt a spotot, amit én kvázibárkinak köszönhetek.

Szólj hozzá!

afalvédők

2011.07.27. 23:27 Nynfus_Co.

Vicces látványban volt részem egy-két hete, mikor a Nagymező utca egyik italozó egységéből már világosban távozva, kapva-kaptam a lehetőségen, és a közeli lángossütőben kerestem "menedéket".Az elmaradhatatlan iszonyatos olajszagban - az éppen frissen sülő és…

Szólj hozzá!

Címkék: lángos nagymező falvédő

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása