jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

special view

2011.03.12. 11:00 Nynfus_Co.

A világjáró kollégák után egy kevésbé különleges képpel jövök, helyszínünk a jó öreg budapest.Ami miatt mégis (nekem legalábbis) különleges, hogy ebből az irányból ritkán jönszembe az erzsébet híd, hacsak nem kerekezik/autózik át alatta az ember. Én ezt régóta nem…

Szólj hozzá!

Címkék: budapest respect szép napsütés erzsébet híd munkaóra

jöttszembe: puerta magica

2011.03.11. 11:47 spry_brrs

      nekem már cifráznom sem kell. szanaszét festett kapuk barcelonából. spray barrios!    

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona graffiti kapu jöttszembe

tavirati valasz - folyt. kov.

2011.03.10. 10:17 spry_brrs

tömören reagálnék jóbarátom bejegyzésére:            ígéret - szép szó.a további részletekben és mosolyokban utazva: barcelona4ever :-)

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona graffiti mosoly

Gegen gekommen - Berlin

2011.03.09. 06:51 CukorBorSó

Vörös szőnyeg és fotósok áradata fogadott a repülőről leszállva. Nem azért, mert Berlinben tudják, ki vagyok, ez kijár mindenkinek, aki ideérkezik. A lépcsőre piros matrica van ragasztva, a falon tapétaként pedig fotósok. Ez volt a legelső, mi szembe jött. Aztán egyre csak…

Szólj hozzá!

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"