jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Függetlenség napi jöttszembe @RádióQ - 2011.05.04

2011.07.07. 11:58 randomroderik

 

Az amerikai Függetlenség Napjának alkalmából hétfői rádióműsorunkban az USA tájékán kalandoztunk. Dankó P. István (@dankopityu) és Random Roderik (@yellow_vanguard) végrehajtották a Függetlenségi Nyilatkozat mélyelemzését, Donáth Mirjam bloggerina pedig bejelentkezett New Yorkból és más dolgok mellett beszámolt a "gay marriage" New York államban nem régiben történt engedélyezésének gazdasági hatásairól. Californiára sajnos kevés idő maradt, de ott úgyis élni kell, és nem beszélni róla. A műsor zenei szerkesztésére, egy-két apró bakit leszámítva, külön büszkék vagyunk. A felhozatalban hallható Bruce Springsteen Born In The USA c. opusának egy akusztikus verziója, továbbá a Thievery Corporation új lemezéről is feltettük a címadó dalt. Igyekeztünk kiemelni, hogy habár Amerika nem rossz hely, azért nekünk a rekkenő Budapest és a magyar hiphop a menő.  

 

Jöttszembe @ Radio Q - 2011.07.04. by kvazibarki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr93046867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása