jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Semmi sem lehetetlen

2011.04.04. 10:38 Jabba Light

Nekem semmi bajom a közhelyekkel. Az, hogy valami értelmeset tudsz-e mondani a világról, nem azon múlik, hogy az a bizonyos mondat elhangzott-e már korábban, hanem azon, hogy megdolgoztál-e érte, vagy csak kényelmesen beleültél egy kész gondolatpanelbe. A ready-made gondolat önmagában nem él meg, ugyanolyan hideg, mint egy szó kontextus nélkül. Illetve... talán még nagyobb erőfeszítéseket kell tenned azért, hogy jelentsen valamit, ne tűnjön szánalmas papagájkodásnak.

Mindegy. Nemrég egy Graham Short nevű 65 éves úr az alábbi mondatot gravírozta egy borotvapenge élébe:

 

 

 

 

 

 

(innen, kösz Réka!)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr842798208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása