jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Az a hírös velőspirítós

2011.01.14. 07:27 CukorBorSó

Valahol olvastam, hogy aki nem járt a Hatlépcsősben, az nem is ismeri igazából Füredet. Mélyen egyetértek. Kiegészítve azzal, hogy, aki még nem evett a Hatlépcsősben velős pirítóst, annak fogalma sincs arról, mi is ez. Valika, a kocsma főnökasszonya sose téved, mindig pontosan eltalálja a velő - bors - pirospaprika arányát. A pirítós egy jó nagy vekni kenyér közepéből származó szeletből készül. Úgy alakult, hogy tavaly is és idén is velős pirítós jöttszembe az év első napjaiban. Tavaly itt tudtam meg, hogy a fröccsök közül a házmestert a Balaton északi partján csak maflásnak nevezik, idén pedig, hogy a házi almapaprika kiválóan harmonizál a rezgő, ropogó velős pirítóssal. Úgyhogy nem félni! Kipróbálni! A velő márpedig isteni étek!

Szólj hozzá!

Címkék: balaton étel gasztro malac balatonfüred gasztronómia gasztró füred pirítós velő hatlépcsős velős

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr492573842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"