jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

whatever

2010.07.22. 13:31 Jabba Light

Reggel biciklivel gurultam a Naphegyről, jött szembe Gregor Bernadett (gyalog). Nagyon büszke voltam magamra, mert nemcsak azt sikerült elérnem, hogy ne nézzek rá, hanem azt is, hogy úgy tűnjön, mintha nem direkt tenném. Közben periférikusan (és fantáziáimban) láttam a megtorpanást, megdöbenést és felháborodást. Az ő felháborodása viszont semmi az enyémhez képest, hiszen évek óta tudjuk a nevét és felismerjük az utcán, ahelyett, hogy ezt a rengeteg agyterületet és kommunikációs munkát valami hasznos dologra fordítanánk, például a biciklizés népszerűsítésére.
 
Azt még hozzá kell tenni, hogy már olyan helyen is laktam, ahol ő volt az előző lakó, és ott hagyta táskáját, néhány számlát, valamint egy retkes melltartót. Rengeteg végignevetgélt estén terveztük, hogy relikviáit elárverezzük a vaterán, de aztán nem tettük, félig lustaságból, félig azért, mert nem érdemli meg ezt a figyelmet. Köszönöm, hogy ezt elmondhattam, ez volt az első bejegyzésem.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr552168616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvazibarki · http://www.kvazibarki.com/ 2010.07.26. 15:18:23

éri röhögni gondolom :) retkes melltartót a vaterára. Japánban elkelne az biztos

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása