jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Nászúton jött szembe

2012.07.25. 09:40 kvazibarki

tabla.jpgkastely.jpg

Egy kedves magyar barátnőm (Piro) múlt hétvégén hozzáment egy kedves franciához (Maxi). Az esküvőt és a lagzit Budapesten tartották, nászútra Franciaország közepére, a turisták által ritkábban látogatott és igen gyéren lakott Courpiére városába utaztak. A község Puy-de-Dome megyében, a Couzon és Dore folyók összefolyásánál található.  

A helyiek leginkább tésztanemü- és paszomántgyártással és fakereskedéssel foglalkoznak. Majdnem híres a helyi vastartalmú ásványvíz. Ott jöttek szembe az alábbi apróságok, amiről a blogunk jutott Piro és Max eszébe. Köszönjük a képeket és sok boldogságot kívánunk!

bico1.jpgbico2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bicikli nászút Franciaország Courpiére Auvergne

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr464675367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása