jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

Rezesbanda Púder nélkül

2012.04.24. 16:54 kvazibarki

Van egy Púder nevű hely a Ráday utcában. Soha nem írnék róla bejegyzést a jöttszembén normális esetben. A Szatyor stílusában, valódi stílus nélkül megalkotott kis ételbár. A szomszéd asztalnál egy tucat zenész-üzletembernek öltözött figura sörözött, vacsorázott, majd fizettek és a bejárat elé hordták a hangszereiket. Gondoltam bevárják a turnébuszukat...

Aztán mégsem hagyták el a helyet. Mint később kiderült a Chaupiques nevű holland utcazenész bulizenekar ült mellettünk és nem a turnébuszukra vártak, hanem a 3-4 rögtönzött budapesti fellépés egyike jött szembe a Ráday utcában ezután. Örülök, hogy mi is ott voltunk. Atóta sem tudom mosolygás nélkül megnézni ezeket a felvételeket.

Cahupiques, Budapest @ Ráday utca - Take on me

Aztán pillanatok alatt óriási tömeg gyűlt köréjük és közel egy órát zenéltek, persze ingyen. A Púder pincéreitől időnként kaptak egy tálca sört vagy egy egy kör felest és ők csak zenéltek, míg a rendőrök be nem rekesztették az ajándékkoncertet. A Smells like teen spiritre majdnem bementem pogózni, de nem mertem konkurálni a videón is látható metálrészeg nénivel. Köszönjük az élményt a hollnad apukáknak, akik szabadidejükben járják a világot és fúvóshangszerekkel jöttszembéznek Berlintől Budapestig.

Cahupiques, Budapest @ Ráday utca - Smells like teen spirit

Who are Chaupiques? More than 25 years ago it all started as a joke. Today , Guy, Rene, Bart, Arno, Lars, Huub, Rob, Oscar, Guy, Giel, Benoit, Ed, Charles and Frank play music you will not forget or have forgotten. Brass in unusual places,  at unusual moments, meeting the most unusual people.

Szólj hozzá!

Címkék: nirvana ráday a ha púder brass band chaupiques

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr334471001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása