jöttszembe

Járjuk a várost: biciklivel,
békávézva, gyalog, futva, négykézláb, kihogyan. Közben kinyitjuk a szemünket, számolunk, mosolygunk, visszamosolygunk, fotózunk, videózunk, írunk, élünk, gondolkodunk. Minden villanás egy történet. Szórakoztatjuk magunkat, turistáskodunk Bárhol.
Ötlet: http://jottszembe.freeblog.hu
Jöttszembe @RadioQ 99.5, hétfőn négytől

Goldenblog 2012

Friss topikok

Linkblog

sárga bringás srác introducing: this is not america

2010.07.01. 11:32 randomroderik

Én nem bírtam ma csajokat számolni, cserébe viszont azon kattogott a bukóm, hogy egyre jobb fejek az autósok a sárga bringásokkal. Az Árpád fejedelem útján, ahol reggelente jövök, elég sokszor találkozik járda, bickli- és autóút is. Na most az Árpád-híd előtt van egy kereszteződés, ahol 10 méteren belül két autóúton is át kell menni a sárga bicklis srácnak. Kellemesen forgalmas átkelő mind autós, mind biciklis szempontból. A héten viszont egyszer sem fordult elő, hogy ne engedték volna el a sárga bicós arcot, aki ilyenkor sűrűn biccentgetett a bukójával, és szívében hosszú másodpercnyi ünnepek dúltak. Fülébe mi más szólhatott volna, mint egy Bowie-örökzöld.

WARNING: THIS IS NOT AMERICA!

 

 

2 komment

Címkék: america bowie yellow bike

A bejegyzés trackback címe:

https://jottszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr92122785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MC Kékruha-Piroskarszalag 2010.07.02. 12:43:44

Hát engem mondjuk tegnapelőtt pont itt elgázolt volna egy furgon ha nem vagyok résen.
De ez biztos egy kivétel ami csak erősíti a megérzésed, hogy valamelyest jobb a helyzet, amit én is tapasztalok ezt leszámítva.

randomroderik 2010.07.02. 15:35:01

@spicces: olvasom, és lájkolom ezerrel, de nem idevaló, szerintem töröljük a ezt a kommentot ;) na, most nekifogok és megírom a mai jöttszembémet...

"A Jöttszembe blog köszöni a dízájnt Vincenzonak, a szájtbildungot pedig a fantasztikus Habanának! Jöjjetek szembe mindig!"

süti beállítások módosítása